Vår hemtjänst i Vallentuna

Alla kommer vi någon gång i livet behöva hjälp. Vissa behöver hjälp dygnet runt, andra bara då och då – för att handla, duscha, besöka banken eller för att komma ut i den friska luften.
Med vår hemtjänst kan du leva kvar i ditt eget hem och få hjälpen där.

När du har fått hemtjänst beviljad från kommunen kan du välja oss, NÄRAhemtjänst, som ditt eget lokala hemtjänstföretag här i Vallentuna. Oavsett hur mycket hjälp du behöver finns vi där för dig.

För din trygghet och säkerhet satsar vi på kontinuitet bland personalen, så att du ska få möta samma personal så ofta som möjligt. För att du själv ska kunna påverka din vardag skapar vi tillräckligt med tid för vår personal att hjälpa dig. Det gör att du kan känna tillit och trygghet, du vet vem som kommer när det ringer på dörren. Det är även viktigt att vår personal lär känna dig, att de vet vad som ska utföras och hur du vill ha det. Du ska kunna förvänta dig att vi är flexibla, att vi har förmågan att känna av situationen och anpassa oss efter din dagsform. Om du vill ändra något i ditt schema ska du självklart få göra det. Vår hemtjänst har organisationen och personalen som klarar det. Vi kallar den NÄRAhemtjänst. Varje person har rätt att själv bestämma över sitt eget liv. Det innebär att vår personal utbildas i hur vi ska bemöta dig på bästa sätt för att respektera dig i hur du vill ha det.

Hur jobbar vi och vår personal med hemtjänst?

Vår hemtjänst-personal ingår i mindre grupper och har ett nära stöd från sin chef, vilket är viktigt för att de ska kunna ge dig det stöd du vill ha. Vi ger vår personal den frihet som krävs för att kunna utforma din hemtjänst med en god kvalitet. Vi strävar varje dag efter att möta våra kunders förväntningar. Vi utformar gemensamma förväntningar tillsammans och följer upp dem i genomförandeplanen. All vår personal är utbildade undersköterskor och/eller har lång erfarenhet av hemtjänst, äldreboenden och personlig assistans. De har även goda kunskaper i svenska och engelska. 

I NÄRA bemöter vi alla utifrån våra värdeord Engagemang – Öppenhet – Långsiktighet för att skapa relationer som ger trygghet, stabilitet och glädje. Samtidigt har vi alltid fokus på arbetsuppgiften, att hjälpa dig att leva ditt liv som du vill ha det. 

Kontaktperson och ansvarig för NÄRAhemtjänst i Vallentuna


Om du vill veta mer om vår hemtjänst och få en känsla för vad vi kan
göra för dig så är du varmt välkommen att kontakta: 

Annika Krig, kontakperson och ansvarig för NÄRAhemtjänst

Diplomerad Coach

Kontakt: annika.krig@nara.nu

Mobil: 073-543 79 54